Курси Project Manager Дистанційно Найкращі Онлайн-курси Для Проджект-менеджера

Цей модуль дасть знання про різні методології управління проектами та навички у виборі оптимальної методології залежно від умов проекту. Це дозволить ефективно впроваджувати відповідну методологію та керувати проектами з врахуванням їх особливостей та вимог. Ви можете почати навчання https://deveducation.com/ в зручному для вас режимі, поєднувати навчання на платформі з роботою та особистим життям. Всі відео будуть доступні після оплати, тому ви зможете займатися в будь-який момент. Таким чином Ви знатимете, які компетенції Вам розвивати, щоб працевлаштуватися в ту чи іншу компанію.

курси project manager

Ви матимете можливість оцінити вимоги та перспективи різних ролей, що дозволить зробити осмислений вибір у плануванні своєї професійної траєкторії. Тест складається з 15 питань по одному балу, для проходження тесту необхідно набрати 8 балів. Курс Project Management не передбачає ніяких спеціальних знань і навичок, досить мати рівень впевненого користувача ПК. Щоб отримати карту достатньо перейти за посиланням, встановити додаток за посиланням та слідувати інструкціям.

Спочатку ви дивитеся підготовлені відео-уроки, потім отримуєте практичне завдання з цієї теми і шаблон його виконання. Ви навчаєтесь у експерта з багаторічним досвідом, яка працюює з великими компаніями, відстежуює тренди професії та сортуює знання у зрозумілий для вас алгоритм. У вас буде інформація про різні способи оцінки функціональності проекту та навички вибору найбільш влучного методу. Крім того, доступ до корисних додатків, що полегшать роботу та покращать результативність в управлінні проектами. За умови успішного захисту фінального проекту студенти отримують сертифікат про закінчення навчання (англійською мовою). Web Academy може надати як електронний сертифікат для вивантаження у Linkedin, так і фізичний варіант.

Модуль “проджект Менеджер”

На знак подяки за це ми даруємо знижку на будь-який курс, який ви оберете під час консультації. Так, курс можна сплатити на виплат через Monobank або PrivatBank. Щоб дізнатися про це більше, залиште контакти – ми передзвонимо та розповімо подробиці. Ти навчишся розрізняти методології ведення проєктів та підбирати оптимальну для конкретного проєкту. Лекції у форматі записаних уроків раз на тиждень.

курси project manager

Вам хочеться проявити себе по-новому, спробувати себе у цікавіших завданнях. Як людина з нетехнічним бекграундом, я могла тільки здогадуватися, як усе влаштовано в IT компаніях. Домашнє завдання та тест передбачені з кожної теми курсу. Ви можете самостійно настроїти навчання під свій графік.

Відкривається двічі на тиждень разом із усіма матеріалами та домашнім завданням до неї. На цьому занятті досвідчений рекрутер допоможе тобі скласти власне резюме, яке точно виділиться серед купи інших. На занятті ти розберешся з термінологією проєктних менеджерів, щоб в процесі роботи не плутатися в визначеннях та поняттях. Цього часу точно вистачить, щоби пройти всі уроки. Після завершення навчання ви пишете і захищаєте проєктну роботу та отримуєте диплом.

Делаешь Дз И Готовишься К Новому Занятию

Також, ця професія є дуже поширена в IT сфері, адже IT це не тільки програмування, але і проджект-менеджмент. Курс об’єднав три складові, теоретичний базис PMP, що відповідає найвищим світовим стандартам управління. Реальний досвід тренера-практика в менеджменті IT-проєктів та команд.

Він засвідчує, що ви професійний Project manager. Завжди намагаєтеся прокачувати себе та свою команду? Вам потрібні системні знання в проджект-менеджменті, щоб розуміти потенціал своєї компанії і знати, кого шукати на аутсорсі. Кураторська підтримка на цьому курсі буде діяти впродовж three місяців після старту навчання.

Ви ознайомитеся з типами програмування, що дозволить зрозуміти основні обов’язки та вимоги до роботи в кожній галузі. Отримаєте уявлення про основи прототипування, що дасть можливість створювати перші концептуальні моделі та дизайни програмних продуктів. Крім того, вивчите основні технічні терміни, що використовуються в програмуванні, щоб спілкуватися та розуміти фахову мову програмістів. Однопрофільною роботою давно вже нікого не здивуєш. Стати затребуваними на ринку завдяки своїй крос-функціональності. Ця професія може відкрити вам дорогу як до IT сфери, так і до інших цікавих напрямків.

Максимальна доброзичливість, можливість розібратися в чомусь абсолютно новому, “приміряючи на себе професію” – ось що надихнуло рухатися у потрібному напрямку далі! Велика подяка за знання Олені Морозовій, викладачці англійської мови Яні Купіній, Миколі Мамаєву, а також окреме спасибі координаторці курсу Тетяні. Ви здобудете детальне розуміння процесу закриття проекту та його складових етапів. Ознайомимось з кроками, необхідними для успішного завершення проекту, такими як підготовка звітів, оцінка результатів проекту, архівування даних та інше. Це допоможе вам здійснювати процес закриття проекту систематично та ефективно. Без роботи проджекта неможливо створити якісний проєкт або сучасний IT-продукт, тому компанії шукають таких фахівців у свої команди.

Домашні завдання будуть перевіряти наші ментори, а з технічними питаннями ви будете комунікувати з куратором. Вони прокоментують практичні роботи, підберуть корисні поради та дадуть відповідь на будь-які запитання. Ви зможете перейняти їхній досвід, професійні знання та лайфхаки.

Ти навчишся будувати залежності у мережевій діаграмі та візуалізувати графік робіт з діаграмою Ґанта. Дізнайся як розбити величезну задачу на дрібні та розподілити їх між виконавцями. Управління об’ємом проєкту та декомпозиція (WBS). Цей модуль надасть цінну інформацію про потенційні шляхи розвитку кар’єри.

курси project manager

В іншому допоможуть практикуючі експерти, які супроводжуватимуть вас протягом усього курсу. Наше навчання побудоване на впровадженні всієї інформації, яку ми даємо в лекціях, тому більшу частину навчання ви отримуєте практичні навички. Ця професія дозволить не бути прив’язаним до офісу та його графіку, тому можна працювати віддалено з будь-якого куточка світу. Дізнайся, як управляти навантаженням задіяних у проєктах спеціалістів, та які платформи для цього існують.

Навчання у Wizeclub – це продуманий формат, зручність, якісна кураторська підтримка, тільки корисна та цікава інформація та ком’юніті. Цей курс проводиться у форматі дистанційного навчання. Не сперечатимемося, що освоїти нову професію з нуля — це непросто. Так, ви можете купити курс, розбивши всю суму до 6 щомісячних платежів.

Лекторка Олена Морозова доступно пояснює та допомагає, якщо щось незрозуміло з практичною частиною. На курсі  було багато цікавої інфоривції, а також круті завдання, які допомагають глибше зануритися в професію. Ані краплі я не пошкодувала, що вирішила пройти цей курс у CHI IT Academy.

курси project manager

Курс побудований так, щоб Ви змогли з легкістю освоїти професію проектного менеджера, навіть якщо ніколи раніше не працювали в IT. Великий плюс – кілька лекцій про грамотне ведення комунікації з командою, керівництвом та клієнтами, підкріплені цінними практичними порадами. Напевно, це і є одна з основних якостей менеджера – підібрати потрібні слова в тій чи іншій ситуації, мотивувати та задати правильний настрій робочого процесу. Від структури компанії залежать процеси, підходи до виставлення метрик та вимоги до документації – менеджер проєкту має бути обізнаним у цих темах. Так, сертифікат чи диплом отримують усі, хто навчається на пакеті Сертифікація. Виконавши відмінно 80% завдань, ви отримуєте диплом про успішне закінчення курсу.

Ми підготували матеріали та тести, які допоможуть вам у виборі вашої майбутньої професії. До шостого заняття ви можете повернути100% внесених за навчання коштів. Курс побудований “без води” та лекцій для галочки. Ви розумієте, скільки можливостей відкриває сфера IT, але у вас немає профільної освіти. Пройшовши курс Project Manager, можу сказати, що я дуже задоволена.

  • Якщо виконуєте менше – отримуєте сертифікат про те, що курс було прослухано.
  • Якщо навчання сплачує компанія, ми зможемо виставити рахунок на європейську чи українську компанію.
  • Це в рази збільшить шанси на успішне працевлаштування.
  • Домашні завдання будуть перевіряти наші ментори, а з технічними питаннями ви будете комунікувати з куратором.

Якщо виконуєте менше – отримуєте сертифікат про те, що курс було прослухано. Спікери курсу проводять живі сесії “запитання-відповідь” в онлайн-форматі, де ви можете задати питання і отримати розгорнуту відповідь в режимі реального часу. Ви поглибите свої знання про різні методології Agile, такі як Scrum, Kanban, Scrumban та Lean. Розберемося з їх принципами, процесами та інструментами, що дозволить вам гнучко використовувати ці методології в розробці та управлінні проектами.

Викладачка курсу Олена Морозова дуже допомагала, відповідала на питання, завжди була на зв’язку. Мені, як людині, яка зовсім не пов’язана з ІТ, було не складно розібратись із завданнями. Мені сподобалось, що кожен мав можливість проявити себе на курсі. В майбутньому буду обов’язково проходити курс по бізнес-аналізу також в цій академії.

Web Academy — це не лише курси, а й спільнота студентів. Ми часто проводимо заходи для підвищення навичок та кар’єрної реалізації студентів. На цьому занятті ти розглянеш різні підходи до контролю проєкту та ознайомишся з інструментами контролю бюджету.

Якщо ти дійшов до цієї строки, якщо опис програми курсу тебе не злякав, то ти справді готовий працювати над собою та рости. Реєструйся на курс та підкорюй нові вершини IT-простору. Після закінчення навчання ви отримуєте диплом (у разі успішного виконання всіх ДЗ та проходження тестування) або сертифікат про те, що курс прослухано. Це в рази збільшить шанси на успішне працевлаштування. По завершенню навчання на курсі ви отримаєте іменний сертифікат, який являтиметься підтвердженням ваших навичок та знань. За умови виконання всіх домашніх завдань та фінального тесту Ви отримаєте сертифікат англійською мовою, який зможете завантажити у LinkedIn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *